Efterlyses: svart behå med rosa detaljer

/ Permalink / 0

Jag har slarvat bort min favorit behå :(  jag fattar inte, vart kan en behå ta vägen liksom? inte direkt som att man tar av sig den och kan ha glömt den hos nån. hehe eller jag gör inte det iallafall ;) jag som har sån pedantisk ordning på mina saker. Inte i tvättkorgen och inte i underklädeslådan. Spårlöst försvunnen med andra ord. Mkt sorgligt, den var inte ens särskilt gammal och en av två som jag faktiskt kan ha numera.
Vilken tur att H&M hade en exakt likadan fast i en annan färg som jag kunde köpa idag =)
Ryckte även åt mig ett par matchande trosor, tänkte att det kunde vara fint med matchande underkläder för en gångs skull..


Lyckades få med mig mannen till sonycenter så jag kunde klämma lite på Vaion också.

Åååh vad snygg den är, vill bara ha den ännu mer nu. Vi får se vad som händer när skatteåterbäringen kommer.. bara framtiden kan utvisa ;)

Bio med McDreamy

/ Permalink / 0
Var på bio med Ida ikväll. Såg Brudens bäste man med Patrick Dempsey a.k.a. McDreamy.
Kanske inte den bästa film jag sett och lite lik Min bäste väns bröllop var den nog, men jag ville ju mest se den för att Patrick Dempsey var med. Lite konstigt att se han som nån annan än Shepherd dock.
Filmen var väl okej men inget speciellt. Bara ännu en i raden av romantiska feel-good filmer...

 

För att han är McDreamy och för att han påminner mig lite om min andra älskling Sean Penn.
Haha ja jag gillar gamla gubbar JA ;)

*****


Ledig lördag

/ Permalink / 1
Lyssnar på strimmor och byter rosa mot rött...Men vart är solen? Det skulle ju vara sommar och strålande sol idag (!)
Jag ser ingen sol och speciellt varmt är det inte heller. Jag som hade hoppats på en dag på balkongen i dom nya solstolarna men tji fick jag. Undra vad man ska hitta på istället då? Undra om jag kan få med mig älskling ner på sonycenter och klämma lite på vaion? Troligen inte. Dessutom lär det ju ta några timmar innan han vaknar till liv sen igår kväll. Men jag skulle verkligen behöva åka ner på stan en sväng. Skulle behöva investera i en viss sorts BH också som jag kan sova i. Nu är det tydligen igång, det var som att nån vred om kranen igår kväll och inatt har det bara forsat, haha. Okej där överdrev jag kanske liiite men ändå ;)
Till top