Som en ny människa efter en dag på spa

/ Permalink / 1

Gårdagen på spa maskrosen var underbar. Vi var på spaavdelningen och badade bubbelpool, bastade och hade det allmänt mysigt. Utsikten var magnifik och terasspoolen måste vara hur maffig som helst när det är mörkt ute. Dessutom bjöds det på obegränsat med frukt och juice. Jag åt säkert två hela vattenmeloner och tio apelsiner själv. Sedan fick jag en 50 minuters helkroppsmassage, verkligen jätteskönt!
Allt var så himla snyggt och fräscht där. Tummen upp, hit kommer jag gärna tillbaka!

Gamarnas Afton

/ Permalink / 4
Ikväll har vi varit på gamarnas afton för föräldrar och blivande föräldrar, dvs babykväll på barnens hus. Jag FYNDADE en bilbarnstol till Liam och Ida fyndade en paraplyvagn till Arvid. Stolen var verkligen jättefin, jag är så himla nöjd med mitt fynd. Den kostade bara 1195 kr och i vanliga fall kostar den 2695 kr. Nedsatt mer än halva priset.
Men iallafall, åter till det upprörande... då vi kom dit en kvart innan det öppnade var det kö nästan ända ut till vägen för folk hade varit dumma och ställt sig i en smal, avlång kö. Förra året var det en propp vid dörrarna. I och för sig var det lite trevligare stämning denna gång, man fick inte en enda armbåge i ryggen, men ändå. Däremot hade vi nog inte fått stolen vi ville ha om vi inte hade haft en "reserverad plats" längre fram i kön. Vi trängde oss med andra ord. Men vadå när det är rea finns det inga regler, det är först till kvarn som gäller.. eller?

Dessutom så fick alla som handlade en söt liten nalle med sig hem.

23-07 Tack!

/ Permalink / 2
Vi har börjat ge Liam välling på kvällen istället för ersättning. Mild havrevälling. Han är ju snart 7 månader och det känns som att det är dags att börja avveckla ersättningen inom en snar framtid. Dessutom hade jag hoppats på att han skulle börja sova lite längre om han fick välling, han har aldrig kommit tillbaka till sina gamla sov vanor efter sjukdomarna och vaknar flera gånger per natt. Känns lite som att ta två steg bakåt då han ganska tidigt började sova hela nätter utan mat. Igår kväll fick han en flaska välling runt 23 och sov sedan till kl 7 imorse. Obeskrivligt skönt. Då fick han lite mer mat sedan sov vi vidare till närmare halv 10. Då var det VÄRLDENS GLADASTE kille som låg bredvid mig i sängen. Skrattade och busade.


Idag ska mormor vara barnvakt på riktigt för första gången medan jag o Ante ska på spa och massage. Det var min kombinerade födelsedag och förlovningsdags present från honom. Det ska bli så skönt att få komma iväg på lite vuxenlyx bara han o jag.


Tänkte jag måste ju skriva vad jag mer fick igår...
Den sladdlösa dammsugaren då förstås, en digital fotoram, 2 salladsskålar, body butter från body shop, 2 toppar varav en från Forever21 i NY, solbrillor, presentkort på klippning, presentkort på h&m... blommor, pengar och kort, det vanliga. Dessutom hade mamma (och pappa?) skrivit ut hela min blogg och gjort ett snyggt häfte. Det ska bli kul att läsa när man är lite äldre.

Nu har jag säkert glömt något men då får ni ha öveseende med det. Ni vet vad man säger om minnet när man blir äldre..
Till top