En fin vän.

/ Permalink / 1
Jag har hittat en sån fin vän. Flera gånger i veckan frågor hon om jag vill följa med på saker, både med och utan barn. Hälften av gångerna måste jag säga nej men hon förstår och fortsätter ändå att fråga.

En riktig vän ♥

Alvedondopad

Everyday / Permalink / 0

Idag har jag klarat av dagen med hjälp av min gamla gode vän Alvedon. Den stora 1 grams varianten förstås. Hade jag ägt en termometer kan jag svära på att den hade visat feber imorse då jag vaknade. Jag svettades o frös om vartannat, huvudet bankade och jag kände mig allmänt orkeslös. Lite vila och en alvedon senare satt jag i bilen på väg till tandläkaren. Det här var inget vanligt skrapa mellan tänderna efter tandsten besök så detta ville jag absolut inte missa. Det här har jag ju väntat ett halvt liv på. Sagt o gjort, jag höll ut och satt där i tandläkarstolen och tyckte synd om mig själv då jag fick slipsmak i munnen. Men så illa kan det inte ha varit ändå för på den där 1,5 timmen jag satt där med hela munnen uppspärrad nickade jag till tre gånger. Tandläkaren hade aldrig varit med om att någon somnade till under detta förut så hon bara skrattade och tyckte det var bra att jag var avslappnad. Haha snarare utmattad.

Det var med lätta steg jag trippade ut därifrån och ner mot stan då jag var klar. Kändes inte allt lite bättre nu? Inte bankade huvudet som förut och visst var luften lite lättare att andas?
Var jag inte på bra humör innan så blev jag det då jag stötte in i ett gäng glada tjejer som bjöd med mig ut på lunch. Det blev god tacobuffé och två av mina pojkar gjorde oss också sällskap.  
I bilen på vägen hem kände jag att jag kanske inte var så pigg ändå. Jag måste ha ridit på ångorna efter alvedonen eller ett lyckorus efter tandläkarbesöket för resten av dan har jag mått skit. Tur att man har så fina uppiggare här hemma.


Trött eller bara trotsig?

/ Permalink / 2
Förutom den här 2års trotsen, sparka slå och skrika då man inte får som man vill, är LIAM trött jämt nu för tiden. Jag tycker han äter sämre och kanske är det därför han är så orkeslös. Då han kommer hem från dagis kl 2 vill han ha tutten och ser ut som att han ska somna, ibland går han t.o.m till sängen och pekar. Då har han ju ganska nyss sovit 1-1,5 timme på dagis och ätit lite mellis då han kommit hem så jag tycker han borde vara pigg o glad.
Likadant är det dom dagar han är ledig med undantag för att han kan sova en timme längre på dan. 

Jag funderar på om den här tröttheten o gnället har med trotsen att göra eller om det är något annat? 

 
Till top