Kom hit och rör om!

Fotografier / Permalink / 0

Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm. Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar, jag har känslor utan uppehåll. Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val. Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.
 
{Melissa Horn}


Naxos dag 3

Resor / Permalink / 2
Den sista och blåsigaste dagen. Vi struntade i stranden och låg vid poolen istället. Började läsa nya böcker och jag blir fullständigt förälskad i min {Jellycode road}. Vid lunchtid promenerade vi bort till stammisrestaurangen och åt världens godaste carbonara. Jag skulle kunna skriva en bok om pasta carbonara jorden runt för jag har ätit det på alla platser jag har besökt men den här vara definitivt en av favoriterna och tro det eller ej men den jag åt i Rom var nog den värsta. Efter lunchen tog vi en tur längs Plaka beach innan vi gick hem och duschade och tog bussen in till stan. Jag älskade Plaka, den mysiga lilla turistorten med den underbara stranden men Chora/Naxos town var så ååååh ♥ Precis som jag har tänkt mig att det ska se ut i Kykladerna. Vita hus byggda på höjden, blåa dörrar och små trånga stengator.
 
Dessutom gick bussarna mellan Plaka-Naxos town varje halvtimme mellan 8-24 varje dag och kostade bara 1,6 euro så det var riktigt smidigt att ta sig till stan. Jag blev blixtförälskad i the old market och efter att vi njutit av solnedgången över Potara (Den stora porten som byggdes till Apollos ära. Enligt myten växte han upp på Naxos.) så tvingade jag in mannen i gränderna igen för en middag i det gamla området.
 


Någon som vet varför grekerna serverar vin i små snapsglas? ↑
Grymt störande då jag tycker vinglaset är halva grejen med att dricka vin.
Dessutom serverar de rödvinet iskallt till min mans stora ära.

Har jag blivit självdestruktiv?

/ Permalink / 0
Pojkarna är med pappa och farfar och spelar tevespel och jag ligger i soffan och slappar efter middagen. En lyx man sällan kan unna sig sedan man fick barn. Jag ligger och läser bloggar med Lasses ljuva toner i bakgrunden. Jag vet inte om det beror på musiken eller om jag har blivit självdestruktiv men jag kommer hela tiden tillbaka till samma blogg. Läser samma inlägg gång på gång fast orden sårar. De borde inte ens ha den inverkan på mig men det har de. Allt jag minns är hur det är att vara 14 och få sitt hjärta krossat för att sedan hoppa på nästa nit vid 15. En nit som lämnat spår djupare än jag nånsin velat erkänna. Folk kanske tror att jag levt ett lugn och harmoniskt liv men jag skulle vilja hävda motsatsen. Allt du gått igenom har jag också gått igenom och på något sätt känns det logiskt att det är dig jag ska prata med. 
Till top