Gott nytt år

Everyday / Permalink / 3
Jag tänkte bara titta in och skicka en liten nyårshälsning till mina fina bloggläsare innan jag hugger in på en trerättersmiddag här hemma.
I år är det vi som står för bjudningen och jag har pysslat och donat hela dagen. Farfar och faster tog med sig pojkarna på en liten lunchdejt så jag kunde dona i lugn och så. Så uppskattat ♥
Hoppas ni alla får en mysig nyårsafton och ett riktigt gott nytt år.
 

Julafton hos mormorn och morfarn

Everyday / Permalink / 2
Bättre sent än aldrig :}
 
Vår julafton fortsatte hemma hos pojkarnas mormor och morfar där vi åt julmiddag, såg på Kalle Anka och fick besök på tomten. Noel sprang och gömde sig under bordet då tomten kom och Liam satte sig i mormors knä. Efter en stund följde de med sin pappa fram och hämtade sina paket och jag tror tomten växte lite i deras ögon då de öppnade sina paket. Jag tror verkligen att vi överträffade oss själva i år och pojkarna fick verkligen allt de kunde tänkas få. Bl.a. spel till Wii, ett Nintendo 3DS, varsitt par skridskor och hjälm, skidor och stavar, leksaker, filmer och kläder. Det roliga var att de verkligen uppskattade alla paket i år. Noel fick verkligen upp känslan för att öppna paket och då han hade öppnat sina fortsatte han till nästa och hjälpte till lite där. Favoritjulklappen för Noel var en Spidermankeps från mormor och morfar. Han blev så glad och bar den tre dagar i sträck och hade den t.o.m bredvid sig i sängen då han sov. Liams favoritklapp var nog en Spiderman eltandborste som han rev upp och började borsta med på en gång. Han fortsatte öppna några paket men sedan var han tillbaka till den där tandborsten igen och borstade lite till. Annars så var nog det efterlängtade Mariokart hans favorit. Det var det enda som han verkligen hade önskat sig och som han tjatat om i två månaders tid. Nintendot hann de inte riktigt ta till sig på julafton men nu turas de om att spela på det varje dag.
 

Två julklappar från Lavli & ung cancer

/ Permalink / 0
Jag fick två fina tavlor i julklapp som nu sitter uppe i vårt vardagsrum och är början till någon form av tavelvägg. Den stora tavlan kommer från Lavli → Hemsidan hittar ni här! ← och det är den fjärde och definitivt inte den sista tavlan som duktiga Moa har gjort som numera pryder vårt hem. Den andra tavlan jag fick kommer från Ung Cancer → Hemsidan hittar ni här! ← som är en organisation som stödjer unga med cancer. Jag hade aldrig sett tavlan förut men den passar perfekt in på min vägg och det är en julklapp helt i min smak. Jag fick faktiskt ytterligare en julklapp från samma organisation som jag kommer visa i ett senare inlägg. Just nu har de 25% på allt i sin webshop så passa på att fynda och gör en god gärning samtidigt.
Till top