Då man har orörda bilder liggande

Fotografier / Permalink / 3
Ibland kommer livet emellan och man glömmer bort och/eller väljer bort vissa saker. För mig har blogg och fotografering inte prioriterats de senaste veckorna men nu känns det som att jag börjar hitta tillbaka igen. Denna vecka har jag fullt upp med att redigera bröllopsbilder på kvällarna så jag tänkte visa några bilder som blivit liggande sedan slutet av juli så länge. 
 
Förutom att jag är väldigt förtjust i den lilla killen på fotografierna så är jag också väldigt förtjust i ljuset. 
Som vanligt kanske ni tänker och ja jag tjatar nog ganska mycket om ljuset men det är ju såå viktigt.
 
 

Lina, Henrik och grodan - en gravidfotografering

Fotografier / Permalink / 9
Gårdagskvällen bjöd på en vacker solnedgång, en rejäl skrattfest och en fin gravidmage. Jag mötte upp Lina och Henrik på ett fint grönområde i närheten för en gravidfotografering. Det känns dock som om vi gjorde allt annat än att fotografera  så det är något av ett under att vi lyckades få till några bilder överhuvudtaget. Jag satt fortfarande och fnissade för mig själv då jag kom hem och tittade igenom bilderna. Inte för att motiven var roliga utan för att de påminde om en rolig kväll. 

Nästa gång vi ska fotografera så ska Henke bjuda på fika (något som vi saknade denna gång) så det ser jag fram emot. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur roligt vi hade men det blir lite som att återberätta ett skämt för någon som inte var med då det inträffade. Det är svårt att göra det rättvisa. På samma sätt som det är svårt att göra dessa fina människor rättvisa. 
 
Men nog babblat, här kommer bilderna på grodan, som snart avverkat 35 veckor inne i magen, och h*ns blivande föräldrar ↓
 
 
 

Sneak peak från min helg

Fotografier / Permalink / 1
Jag måste ha haft den bästa helgen på länge. I lördags fick jag den stora äran att föreviga Niklas och Fannys bröllopsdag och i söndags fick jag hänga med ett par favoriter och ta gravidfoton. Det var längesedan jag fotade nu och det var så skönt att få komma ut och göra något jag älskar och bara koppla bort allt annat för en liten stund.
 
Här kommer en liten sneakpeak i väntan på resten av bilderna.
 
 
 
 
 
Till top