Sugen på något nytt

Everyday / Permalink / 1
Mitt hår är i desperat behov av en färgning och i samma veva är jag sugen på att göra något åt frisyren. Jag trivs verkligen med lite kortare hår och just nu når det mig till axlarna och luggen har nästan växt ut och är lika lång som resten av håret. Jag är så sugen på att klippa det i en kortare bob som den snygga skådisen Hayden Panettiere har här nedan men jag är orolig om det kommer passa mitt runda ansikte. 
 
 

Barnfria

Everyday / Permalink / 1
I torsdags var barnen på sin årliga sommarutflykt med mormorn och mostern och vi var barnfria i ett dygn. Jag skjutsade ut barnen på onsdag kväll och hämtade upp dem igen på fredag förmiddag så de fick sova borta två nätter. Egentligen skulle det bara bli en natt men Liam ringde hem runt middagstid på torsdagen och frågade om han fick sova en natt till hos mormor och morfar. Hur stor har inte han blivit liksom? 
 
Så vad gör man då man är barnledig en hel dag kanske ni undrar? Det undrade nämligen jag med och det jag kom fram till var att man sover till klockan elva, avnjuter en frukost i lugn och ro och sedan parkerar sig på balkongen med en bra bok och lite musik i lurarna och bara njuter av lugnet. Sedan avnjuter man en sen middag på samma ställe och lyxar till det med det fina vinet från Budapest.
 
 

Lova röjer i lekparken

Everyday / Permalink / 4
Man bara måste älska 2-åringar. För tillfället har vi två stycken bestämda små damer i vår vänskapskrets som är världens charmigaste. De är överallt, de är inte rädda för något (nåja, nästan iallafall) och de hänger utan problem på de äldre barnen då de leker. Det är en intensiv ålder för både stora och små och man glömmer liksom bort att man själv har sprungit efter de där små nyfikna benen för inte allt för länge sedan.  
 
Här är några bilder på den ena lilla damen då hon röjer i lekparken nere på Fläsian (en badplats här i stan). Hur söt? :}
 
 
Till top