Buller och skratt vecka 4

Buller och skratt / Permalink / 4
Jag känner att jag vill skriva ett par rader om veckans bidrag till Buller och skratt. Men samtidigt inte. Jag har nog aldrig lämnat ett bidrag som är så öppet för tolkningar förut och jag känner att det vore synd att förstöra detta genom att bestämma bilden åt er. 
Jag har nog aldrig haft sådan ångest över att välja bild förut. Å ena sidan är jag fullkomligt förälskad i den här bilden men å andra sidan så provocerar den mig lite. Jag beslutade mig ändå för att använda den tillslut eftersom jag har tagit fotograferandet ett steg längre med den här bilden. Vare sig ni gillar bilden eller inte så berör den garanterat och då har jag lyckats på något sätt. 
 
Drömmaren. 

Helg och frukost

Everyday / Permalink / 1
 
Att somna i soffan före klockan 21 på kvällarna. Att inte ens orka öppna datorn och än mindre lyfta kameran. Att få den där känslan på torsdag kväll att snart är det helg. Sedan kommer helgen med alla sina måsten och så var det måndag igen. Men nu är det helg och nu njuter jag av jordgubbar till frukost både i glaset och skålen. Om några timmar ska jag åka iväg en stund för mig själv och försöka hitta lite nya, bekväma jobbkläder men känner jag mig själv så kommer jag vara less redan innan jag kommer till köpcentret. Kvällen ser jag iallafall fram emot för då ska jag gå på bio och se Hobbit. Äntligen. Att gå på bio är något som jag gärna unnar mig. Men nu frukost.
Till top