Nu tänker vi på resor

Everyday / Permalink / 4
 
Om mindre än åtta veckor åker vi utomlands och det var den peppen som jag behövde för att ta tag i kosten och träningen som varit på gång sedan nyår. Jag vet att man inte ska ropa hej än men jag har kört stenhårt nu i en vecka och gått ner 3 kilo. Jag har verkligen hamnat i en hemsk viktspiral sedan jag fick barn och jag pendlar ofta 10 kilo upp och 10 kilo ner. Det är inte hälsosamt alls och jag borde verkligen försöka hitta den där balansen istället för att köra allt eller inget. Men just nu tänker jag lägga fullt fokus på att klara detta så får jag ta de andra problemen senare. Socker är verkligen en hemsk fälla för mig och jag önskar att jag alltid kunde hålla mig ifrån det. Jag mår så mycket bättre utan. 
 
Annars flyter livet på som vanligt. Förra veckan fick jag vabba då barnen hade magsjuka och i söndags var vi på 7-års kalas hos min fina gudson. Idag slutade jag tidigt och barnen hade med sig en kompis hem från förskolan. Nu väntar tre sena dagar (17,20,17) och sedan har jag lite roligheter inplanerade till helgen. Jag ser fram emot att vara ute i det härliga vårvädret och gå ut och dricka vin med vänner. 
 

Naxos

Resor / Permalink / 2
Eftersom ni verkade uppskatta inlägget om Mykonos så kommer det ännu ett inlägg om en grekisk ö: Naxos.
Det var här vi bodde sommaren 2012 då vi tog båten till Mykonos. På Naxos bodde vi vid den fina Plakastranden som ofta vinner priser som greklands finaste strand, hyrde fyrhjuling och upptäckte hela ön på två dagar och kvällarna spenderade vi inne i Naxos stad där vi gick vilse i de gamla gränderna och drack vin i snapsglas. Jag blir liksom lite förälskad i de flesta platser jag besöker men Naxos tillhör definitivt en av favoriterna. Dock känner jag att vi verkligen hann utforska varenda liten vrå av ön och det finns så många platser i världen som jag vill hinna besöka så Naxos kommer jag nog inte besöka igen. Kanske då jag är gammal och grå. 
 
 
 
Till top