Söndagsångest i sin värsta form

Resor / Permalink / 0
För två dygn sedan befann jag mig på Staten Island-färjan och såg Manhattan försvinna bakom mig. Jag åt en bagel med cremecheese till frukost och drack en varm choklad i farten. Fötterna värkte och vindarna var iskalla men jag var lycklig. Att ett dygn senare mötas av springande pojkar som slängde sig kring min hals på tågstationen var obeskrivligt men nu när jag har varit hemma en dag börjar rastlösheten komma smygande igen. Man är aldrig så sugen på att resa som då man nyss varit iväg. Tur att 2015 kommer bjuda på massor av saker att se fram emot. Mycket roliga saker för mitt företagande och en del privata höjdpunkter också och det är bara första delen av året. 
 

Svallet

Everyday / Permalink / 1
 
Är det någon gång man ska gå all in så är det väl inför en resa till New York. Så nu är fransar och hår lite längre och fräschare. Om 1,5 dygn åker vi och jag har inte ens börjat packa än. Jag har nyss letat igenom garderoben och börjat tvätta upp lite kläder som ska få följa med. Jag har en del saker kvar att inhandla imorgon men jag känner mig ganska lugn. I värsta fall har jag lite tid på måndag förmiddag att packa det sista innan tåget går till Arlanda. Idag var jag och växlade till mig lite dollar på forex. Killen i luckan var jättetrevlig och gav mig sina bästa NYC-tips. Åh vad jag längtar nu. Dock har reseångesten börjat smyga sig på. Jag vet att det går bra bara jag kommer iväg men dagen då man åker och dagen då man åker hem är alltid värst. Dagen då man lämnar barnen och dagen då man bara vill komma hem till dom igen. Det är mycket strul nu också som gör att det känns extra jobbigt att lämna.   

Nästan som en tavla

Fotografier / Permalink / 2
Familjeporträtt i extremt dåliga ljusförhållanden. Inomhus en mulen dag precis då solen håller på att gå ner. Men på något sätt så funkar det ändå. En utmaning men också en möjlighet för mig. En möjlighet att göra något annat, något som jag också gillar. Svartvitt, kontrast och med massa känslor. Dessutom en helt underbar, gästvänlig familj som tillhandahåller både bärgningsservice och underhållning före fotograferingen. 
 
Till top