Malin och Jolie

Fotografier / Permalink / 2
För ett par veckor sedan träffade jag Malin och Jolie nere i hamnen här i Sundsvall. Malin (som skriver malinsblogg.se) ville ha lite nya bilder till sin blogg. Självklart var Jolie med och spexade också. Den här lilla damen hade med sig mammas kamera och skulle visa bilder hon själv tagit hemma. Tror jag kommer på konkurrens i framtiden ;) Heja Jolie! Malin skrev så fint om vår fotografering, se äldre inlägg här!

 
 

Bröllopsporträtt i kvällssol

Fotografier / Permalink / 1
Så fint det är att få fota bröllopsporträtt på ett fält i kvällssolen med fina människor som dessa. Kanske känner ni igen dem. De är något av stammisar hos mig. Det blir lätt så med vänner som dessa. För då man fotar de här två så är hälften av bilderna suddiga av för mycket skratt och den andra halvan är alldeles, alldeles underbara. 
 
Jag är så glad över att få fota minst ett till bröllop detta år och sommaren 2015 börjar bli välbokad även den. Vill ni boka mig så maila mig på nina.ersson@me.com. Självklart fotar jag bröllop även utanför Sundsvall. Mina priser finns på ninasfotografier.com och just nu har jag 40% rabatt på alla paket om ni gifter er i Sundsvall detta år. 
 
 

EN FAMILJ I KVÄLLSLJUS

Fotografier / Permalink / 2
Nu känns det som att hösten är här på riktigt och vad passar bättre än ett par bilder från en solig och fin sommarkväll. Det här är Mirah och Philip med familj. 
 
 
Till top