"I´m busy holding myself together with tape and glue"

Everyday / Permalink / 2
 
Kära familj, vänner och er det berör.
Jag vet att jag är världens tråkigaste människa nu för tiden. Jag vet att jag sällan hör av mig och sällan gör något försök att försöka dra ihop något roligt. Jag skulle kunna ge er en mängd bortförklaringar men istället så ska jag försöka vara ärlig. Jag orkar helt enkelt inte. På jobbet har jag energi, skrattar och presterar. Men mitt privata jag är helt slutkörd. Jag tar mig ingenstans, gömmer mig bara inne och äter fast jag inte är hungrig. Jag känner mig helt orkeslös, tung och tömd på energi. Jag somnar tidigt på kvällarna men då jag vaknar på morgonen är det som om jag aldrig har sovit. Jag sover oroligt, vaknar flera gånger per natt och drömmer mardrömmar. Jag måste helt enkelt ta tag i det jobbiga en gång för alla och vända den här onda spiralen. Det är svårt att klara saker själv men jag ska verkligen kämpa och försöka den här gången. Det är lätt att fundera på radikala förändringar och förbättringar. Jag tänker alltid att lösningen är något helt annat, att den ska serveras på något slags silverfat i framtiden men så funkar det ju inte alls. Det är som att pausa sitt liv och tänka att det börjar senare. Livet är ju faktiskt just nu och jag vill verkligen hitta lusten att börja leva det igen. Jag vet bara inte hur jag ska bära mig åt. 

Årets första bröllop, snöstorm och medaljongsjukan

Everyday / Permalink / 1
Rubriken sammanfattar min dag ganska bra. Sätter man ihop det till en enda mening så låter det inge vidare. Årets första bröllop i snöstorm med medaljongsjukan. Men så illa är det faktiskt inte. Bröllopet gick riktigt bra och den värsta nederbörden hade inte börjat falla då vi hade porträttfotograferingen utomhus. Väl framme vid vigseln så var det snöstorm ute och det blev inga gratulationsbilder utanför kyrkan. På väg hem såg jag inte mer än en meter framför mig. Men vad fasiken är medaljongsjukan då kanske ni undrar? Det är en helt ofarlig men väldigt jobbig virussjukdom som resulterar i stora utslag på mage, rygg och armar som kliar som attan. Dom största är stora som en femkrona. Det smittar iallafall inte som tur är men med lite otur kan jag få dras med det i tre månader. 
 
Nu ska jag fortsätta värma mina frusna tår med en kopp te och ett par avsnitt av Gotham. Jag är ju tydligen ett fan av superhjälteserier numera. Arrow, The Flash och nu Gotham. Extra roligt är det ju att se Benjamin McKenzie i en serie igen. OC var trots allt en av de första amerikanske serierna jag började följa sådär slaviskt. Efter Dawson's Creek förstås. Haha. 
 

En hälsokick till frukost

Everyday / Permalink / 0
 
Eftersom jag har dille på citrusfrukter just nu så kan ni kanske förstå min lycka då det följde med en fruktpåse med apelsiner och röd grapefrukt i matkassen. En röd grape blev det till frukost imorse. Mums. 
Till top