Kanske imorgon

Everyday / Permalink / 4
Jag älskade verkligen den här boken. Så enkel men ändå så stark och meningsfull. Om vänskap, sorg, livet och litegrann om kärlek. Eva har förlorat sin dotter i en olycka och planerar att avsluta sitt liv. En dag tar hennes granne Monika kontakt med henne och en ofrivillig vänskap uppstår mellan dem. Man får följa både Eva och Monika i vartannat kapitel och även om varje kapitel är korta så har de så mycket innehåll. Det här var verkligen en perfekt strandbok då det är lätt att ta paus utan att tappa bort sig. Glöm inte solglasögonen bara ifall det faller en tår eller två. 

Anna Holm

Everyday / Permalink / 0
Här är böckerna som jag nämnde häromdagen. Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär av Birgitta Bergin. Böckerna handlar om Anna Holm, 30-årig fastighetsanalytiker från en småstad på västkusten. I den första boken får hon ett stort arv och ett förslag som hon inte kan tacka nej till. Det finns en playboy, en stor kärlek och en fruktansvärd sorg. Allt man kan önska sig av en riktig chic lit. Men det här är ingen vanlig chic lit för Birgitta Bergin lyckas göra något förutsägbart till något oförutsägbart. Bok nummer två, en oemotståndlig affär, kan jag inte skriva så mycket om utan att avslöja alltför mycket om den första boken men här blir jag riktigt irriterad på huvudkaraktären Anna Holm. Men sedan får jag ändå det slut jag önskar och jag blir nöjd.
Det absolut bästa med den här serien måste vara att den tredje och sista boken kommer nu i september. Jag hatar då man måste vänta en hel evighet på fortsättningen på en bra bok. 

Gotland, här kommer vi!

Everyday / Permalink / 1
Nu kliver vi ombord på färjan till Gotland. Jag kommer ta ledigt från bloggen den här veckan men jag har förberett ett par tidsinställda inlägg till er så det kommer inte eka helt tomt härinne. Vill ni följa med mig till Gotland så kika in på min instagram heynoli.
Till top