"Jag förlorade mig själv, allting i min värld gick sönder"

Everyday / Permalink / 1
Kroppen och jag samarbetar inte något vidare bra just nu. Eller som min läkare säger; min kropp signalerar åt mig att jag behöver vila. I mitt sjukintyg står det bl.a att jag är trött och är palpationsöm över bröstkorgen. Jag förstår att ordet trött kan ge fel signaler om man inte förstår helheten. Om man inte förstår att det inte handlar om att man sover dåligt (vilket man också gör) utan att man är själsligt trött och helt dränerad på energi. Att dagens enda måste att duscha kan kännas oövervinnerligt och hur mycket energi det tar både psykiskt och fysiskt att överkomma det hindret. Likaså hur lång tid det har tagit för mig att få ihop det här inlägget. Men detta kommer fortsätta vara en del i min rehabilitering och jag ska försöka ge mig själv en ärlig chans denna gång, sätta upp mål som faktiskt är möjliga att uppnå. Men först ska jag vila och försöka få tillbaka lite av mig själv.
 
 
Två bilder från min instagram heynoli.
 

kinfolk balance

Everyday / Permalink / 0
 
Inte kan man väl få för många vackra små kort signerade Kinfolk? Dessa kommer från den tredje och senaste serien balance. Ett av mina absoluta favorituttryck som jag numera försöker anamma i mitt liv. 
 

Med doft av nyplockad rosmarin

Everyday / Permalink / 2
När jag ramlade över den här tvålen visste jag att jag var tvungen att köpa en till min mamma på morsdag. Hon är ett stort fan av Ernst. Om ni frågar henne så är hon den kvinnliga varianten av honom. Jag kunde inte låta bli att köpa en tvål till mig själv också. Inte så mycket för att jag är ett stort fan av Ernst (vet inte om jag sett något av hans program nån gång) utan mer för att jag är ett stort fan av snygga tvålar som luktar gott. Njutningen finns i det enkla.
 
 
Till top