När man tappar lusten

Everyday / Permalink / 1
Första advent är här och jag som var så taggad på julen tappade all lust tidigare i veckan. Jag som skulle baka, pyssla, dricka julmust och lyssna på julmusik. Jag hoppas att julkänslorna kommer tillbaka snart.
 
 
 

Valar från Arminho

Everyday / Permalink / 0
Då jag målade om på barnens rum så lovade jag dem att de skulle få välja varsin tavla att ha ovanför sängen. Liam skulle absolut ha en tavla med valar som han hade läst massor om på skolan. Någonstans i bakhuvudet dök bilden av den här underbara tavlan upp och då jag visade den för Liam så blev han förtjust. Tavlan är en reproduktion av en gammal skolplansch och den är gjord av det lilla tryckeriet Arminho som ligger i Porto, Portugal. Den tjocka bomullscanvasen sitter uppspänd på fina trälister och allt är gjort förhand där i det lilla tryckeriet vid atlanten. Att de dessutom bara använder miljövänligt bläck och 100% återvunna material gör det bara ännu bättre.

Nya tag

Everyday / Permalink / 0
De senaste 8 dagarna har präglats av kräksjukan här hemma. Det känns som om jag inte gjort annat än varit i tvättstugan och skurat kräkhinken. Jag mådde illa och var yr nästan ett dygn innan det började för mig och idag är första dagen som jag ätit riktig mat sedan i onsdags. Sambon hade (o)turen att vara i Uppsala på utbildning hela veckan så jag fick rodda och vabba själv. Liksom inga större problem förrän man själv trillar dit och barnen själva får göra makaroner och köttbullar till middag (eftersom de var friska och pigga vid det laget). Men det fixar de ju galant och nu när eländet är över så kan jag se tillbaka med lite självdistans och se att livet kanske inte är sådär jävligt som det kändes i lördags klockan 16.30. 
Till top