Lördag

Everyday / Permalink / 1
Tänk så mycket som får plats utanför en bild, som inte syns. Idag orkar jag inte skriva om mina hjärnspöken annat än att de finns där. Bilderna har någon vecka på nacken för kameran verkar inte längre passa i min hand. Idag skulle jag bara vilja sätta mig i bilen, lyssna på musik på högsta volym och bara köra. 

Svarta drömmar

Everyday / Permalink / 1
Svart är en sån där färg som jag trodde att jag var klar med. Det var väldigt trendigt då jag flyttade hemifrån för ett decennium sedan och jag hade t.o.m en svart fondvägg i vardagsrummet. Men ni vet hur det är med trender, det man aldrig trodde att man skulle vilja ha igen kommer plötsligt tillbaka och känns nytt och fräscht. Just nu skulle jag inte tacka nej till dessa svarta skönheter och tekannan (4) och ryggsäcken (12) har jag faktiskt redan.
 
1. Turning sidobord, Menu / 2. Dome bordslampa, Mater / 3. CH24 Y-stol black edition, Hans J Wegner / 4. Theo tekanna, Stelton / 5. Georg konsolbord, Skagerak / 6. Georg pall, Skagerak / 7. Mobil bordslampa, Pholc / 8. Carrie LED-lampa, Menu / 9. Pocket hylla, String / 10. Ball vase, House doctor / 11. Sjuan stol monochrome, Fritz Hansen / 12. Ryggsäck Alva, Sandqvist / 13. Sopset, Menu / 14. Klädhängare, by Wirth / 15. Kryddkvarn, Menu / 16. Plant vattenkanna, House doctor. 

Hej från sjuksängen

Everyday / Permalink / 0
Det där jag nämnde för ett par inlägg sedan om att känna sig sviken av sin kropp, här är vi nu igen. Jag som typ aldrig haft en sjukdag i mitt liv åker nu på varenda litet virus och det blir en hel del eftersom jag jobbar med små barn plus att resten av familjen drar hem baciller från skolan och sjukhuset. Det är också vid dessa stunder som min stress kickar igång som mest och detta har jag jobbat så mycket med. Att kunna vara hemma och koppla bort jobbet, att inte tänka på vad jag missar och/eller oroa mig för irritationen som kan uppstå bland kollegor. Ibland kan jag längta till ett jobb där man inte behöver svara till någon annan än sig själv (om sådana jobb nu existerar?)
 
De här två dagarna hemma har jag gjort absolut ingenting. Legat i soffan och tittat på gamla avsnitt av Suits på Netflix. Sovit korta stunder utan att behöva oroa mig för att jag missar något i handlingen. Druckit te och ätit choklad (trots att jag knappt känner någon smak, bör erkännas). Fascinerats över de fina färgerna på Pearson Hardman kontoret. Fina blå och gröna toner som känns helt rätt just nu (trots att serien har ett par år på nacken). Här nedan ↓ är annat som inspirerar just nu. Fin keramik har blivit något jag börjat samla på mig. Jag köper inte en komplett serie utan små partier av det jag gillar. Önskar vi inte bodde i en hyresrätt så jag kunde få nytt kök med något annat än vita luckor. Greige skulle jag inte tacka nej till och hur fint är det inte att skippa kaklet helt och ha marmor som bänkskiva och stänkskydd. En härlig, lugn frukost är så underskattat, ni som har barn eller jobbar på förskola vet vad jag menar. Den här årstiden vill jag bara klä mig i stora, stickade tröjor, mysa i en slarvigt bäddad säng med en fyrfota vän och dricka något varmt och gott. Något jag verkligen saknar och längtar efter är att kunna lägga mig och streckläsa en bra bok. 
Bilder från Pinterest.
Till top