Kate

Everyday / Permalink / 1
Vad roligt det är att göra om hemma. Man behöver inte ens köpa nytt utan ofta räcker det med att möblera om, tänka om och främst att måla om gör ju så mycket (och behöver inte kosta så många hundringar). Såhär ser det ut i vardagsrummet just nu och det är fortfarande lite finlir kvar men jag trivs redan så mycket bättre (och då trivdes jag bra innan också). Det här att lägga fokus på hemmet och boa här hemma är något som jag sysslat med sedan jag blev sjuk och jag tror det är jätteviktigt att känna att man trivs där man spenderar större delen av sin tid. Just nu hittar jag inspiration från art deco och nordisk design och jag blandar gärna inredning från Ellos, IKEA och H&M home med dyrare prylar och möbler. 
 

Plötsligt slår det mig.

Everyday / Permalink / 0
Det är höst. Jag dricker te och förundras varje morgon över träden som håller på att färgas röda. I horisonten blandas de gula lövträden med de mörkt gröna barrträden och synen är magisk. Naturen är väl aldrig så vacker som på hösten och jag önskar verkligen att jag hade tid och ork att njuta av den. Att kameran inte skulle vara så tung i min hand och att stegen vore lite lättare. 
 
 

Linblå

Everyday / Permalink / 1
Här ser ni den underbara blågrå kulören från Jotun som jag målat i vardagsrummet. Linblå heter den och gör sig så bra med våra möbler och detaljer i trä och mässing.
Till top