Han och jag

Everyday / Permalink / 1
Igår var vi bjuden på bio, han och jag. Jag var orolig för hur det skulle gå för min egen del men det gick över förväntan. Det var mycket folk men ingen jag kände så jag lyckades koppla bort det och fokusera på honom istället. Tiden i biosalongen gick fort. Filmen och musiken var sådär magisk som disneyfilmer brukar vara. Jag är så glad och tacksam för att vi fick den här stunden tillsammans. Resten av kvällen spenderade jag i soffan med sprängande huvudvärk. 

Vad jag sysslar med på dagarna

Everyday / Permalink / 1
Jag kan förstå att folk kanske undrar vad jag sysslar med på dagarna när jag bara är hemma. Jag sover en himla massa. De flesta dagar måste jag lämna barnen på skolan och sedan är jag redo att sova igen. Ibland måste man duscha och tvätta håret också har jag hört. Av någon anledning så lyckas jag alltid glömma bort vart jag är i ordningen tvål, schampo och balsam. Nån gång har jag kommit ut med bara balsam i håret men oftast så tar jag det säkra före det osäkra och schamponerar hellre en eller två gånger för mycket än för lite. Ibland tvättar jag också och ibland glömmer jag bort vart jag ska (tvättstugan) och åker iväg med bilen istället. Ja det har hänt mer än en gång. Att laga mat är av någon anledning väldigt ansträngande men nu har jag hittat en lösning där jag sitter ner på en stol vid spisen. Ibland tänker jag att jag ska skriva ett blogginlägg och så tar det en dag eller två att hitta orden och formulera meningarna. 

Botanicum

Everyday / Permalink / 3
Äntligen har uppföljaren till vår favoritbok Animalium kommit ut på svenska. Botanicum heter den och handlar som ni kanske förstår om blommor och växter. Noel har grottat ner sig i kapitlen om palmer och köttätande växter och själv läser jag om olika blommor och förälskar mig i alla de vackra bilderna. 
Till top