Räknar ner till den här dagen är över

Everyday / Permalink / 0
 Ännu en dag av ingenting börjar närma sig sitt slut. Om lite drygt tre timmar kan jag kasta in handduken och krascha i sängen. Idag har verkligen varit en sån där dag som man önskar man kunde radera ur almanackan. Ångestattackerna har avlöst varandra och barnen har varit sysslolösa här hemma. Jag har varvat att släcka bränder med att ha dåligt samvete. Jag vet att barnen är nöjda med att ha sommarlov, att slippa stressa upp på fritids på morgnarna, att få vara vaken längre på kvällarna och äta glass på vardagar. Men jag önskar att jag kunde ge mer, mer av mig själv och mer sommarupplevelser. 

Picknick på balkongen

Everyday / Permalink / 0
Gårdagens mysiga sleepover avslutades med en spontan picknick för de här två killarna på balkongen. Noel fixade vatten och vindruvor och så satt de där och mumsade i solhattarna. Som ni ser på första bilden så satt jag innanför fönstret och spejade på dem en stund innan jag gav mig tillkänna. 
På de här bilderna syns det verkligen hur solblekta dynorna till soffan har blivit. Då vi köpte soffan förra sommaren var de gråa men eftersom dynorna tål vatten och det sällan regnar in på balkongen har vi låtit de ligga ute i alla väder och därav solblekningen. Önskar jag fick måla om den där fasadväggen också men det är bara att gilla läget då man bor i hyresrätt.
 

Sleepover

Everyday / Permalink / 0
Igår hade vi lilla kusinen Jazz här på sleepover. Vi dippade chips och kollade på spöket laban, blåste såpbubblor och spanade på grävmaskinerna som arbetar utanför köksfönstret och sov under den stora sänghimlen med Nole. Eftersom Uffe har haft lite problem med tassen och haltat så sa vi till Jazz att han inte fick bära honom denna gång. Inga problem för Jazz del men som ni kanske ser på bilderna så hade Uffe det lite svårare att hålla sig ifrån sin kompis Jazz. 
 
Till top