Min fina

Everyday / Permalink / 0
 Alltså kolla de där underbara tassarna. Jag är helt besatt av dem. De kan vara det sötaste jag någonsin sett. Något som inte är lika sött är att hunden nu lärt sig hoppa upp på stolarna i köket. Så kan det visst gå när man uppfostras av katter. 

Mitt mående

Everyday / Permalink / 0
 Mitt mående har verkligen varit kaos på sistone. I helgen är barnen hos mormor och morfar och julbakar och jag har sovit och gråtit här hemma. Disken växer på hög, badrummet är fullt av smutstvätt och dammtussarna börjar hopa sig på golvet men för mig har det tagit helstopp. Jag har dessutom inte ätit en riktig måltid sedan i torsdags då mannen har jobbat i princip dygnet runt och jag har varken varor eller ork till att fixa något ätbart. Men med socker kommer man långt har jag hört så just nu lever jag på mackor och choklad. 

Amaryllis på snitt

Everyday / Permalink / 0
     
 Amaryllis på snitt, hur fint? Jag älskar när en ny säsong kommer med nya, vackra blomster. Nu ska jag njuta av snittamaryllis fram till jul och sedan gissar jag att tulpanerna kommer ta över. De har ju redan börjat dyka upp men jag tycker det är lite tidigt än och väntar gärna till januari med tulpanerna. Jag har fått upp en tavla ovanför soffan igen också. För några veckor sedan så tog jag ner alla tavlor för att kunna börja om på tom kula. Jag sålde också stora delar av vår inredning och helt ärligt har det känts lite tomt här i vardagsrummet. Just nu är det två olika inredningsstilar som krockar för mig. Att ha en enhetlig stil är något jag uppskattar på senare år  och jag hade verkligen fått till det bra innan med den linblå väggen men när jag valde att måla om så brast det lite och min förmåga att organisera och planera är ju inte den bästa efter utmattningen. Vi får se vart vi landar när det är klart helt enkelt. 


Till top