Pins från oktober

Everyday / Permalink / 0
 
Idag är lägenheten full med tända ljus och vi njuter av en ledig dag tillsammans. Den sista dagen på oktober och vad passar då bättre än att vi kollar vad jag pinnat i oktober. Fokus har legat på hösten. Jag älskar ju denna vackra och dramatiska årstid och jag har verkligen saknat min kamera denna månad. Jag spenderar mycket skärmtid på blocket och tradera där jag spanar efter en begagnad variant. Annars drömmer och planerar jag lägenheten. Vardagsrummet börjar ta form men en matta behövs och jag gillar verkligen dessa ullmattor som finns lite varstans. Just denna hittade jag på H&M home och föll för färgerna.
Jag drömmer också om att måla om lägenheten så den blir min. Den här beigegula färgen Curious mind från Jotun är så fin med kalkfärgen men jag vet från tidigare erfarenheter att kalkfärgen kan bli fläckig och ful efter ett tag så inte så praktiskt i ett hem med barn och djur. 
Hösten är också perioden då jag börjar dricka te igen och dom här genomskinliga kopparna från Hay gillade jag verkligen. Dom hamnar på önskelistan i jul. Det blev ett lite spretigt Pinterest inlägg men jag planerar för ett lite större inredningsinlägg framöver. 
Till top