Chokladfondant med hallonspegel

För 4 portioner behöver du:
100 g smör
150 g mörk choklad
2 ägg
2 äggulor
0,5 dl socker
2 msk vetemjöl
100 g hallon
1 msk socker
Florsocker
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Koka upp 100 g hallon, 1 msk socker och 1 msk vatten i en kastrull. Mosa hallonen till en sylt och sila bort fröna om du vill. Ställ hallonspegeln på sidan och låt den svalna.
Smält 100 g smör i en kastrull och ta den från värmen. Bryt chokladen i bitar och låt dem smälta i smöret.
Vispa ihop ägg, äggulor och socker i en bunke. Vispa sedan ner mjölet och blanda ner smör-chokladblandningen. Rör tills det blir en blank och slät kräm.
Smöra 4 ugnsfasta formar och sockra dem för en blank och fin yta.
Sätt in formarna i ugnen i 8-12 minuter (jag tog 8 minuter). Passa noga för de ska vara mjuka i mitten så den goda chokladkrämen rinner ut utan att den blir för lös så den inte håller formen. Låt fondanterna stå ett par minuter innan du vänder upp dem på tallrikar. Garnera snyggt med florsocker, lite hallon och ett myntablad. Droppa sedan ut hallonspegeln lite snyggt runt fondanten. Nu är det färdigt att servera.
Mums!
Ja, detta ser verkligen ut som mums!