Skålar in semestern

Everyday / Permalink / 4
Med varsin mojito så skålar vi in att sambon kommit hem från sitt sista jobbpass och nu går på 3 veckors semester.
 
Har ni testat nya sprite mynta föresten? Så god att göra mojito på och myntasmaken tar inte över för mycket vilket jag hatar när den gör. Självklart kan man ju dekorera drinken med ett litet myntablad ändå men man tager vad man haver och den blev riktigt god måste jag säga. 
 
Så hur ser planerna för semestern ut då? Vi ser ut att få fortsatt fint väder fram tills på torsdag då vi ändå ska rulla ner mot Nynäshamn och Gotlandsfärjan. Sedan väntar bröllop och andra roligheter på favoritön. På vägen hem kommer vi stanna till i Stockholm och bo på hotell två nätter och titta på fotboll, Barcelona-Leicester på Friends arena. En överraskning till barnen och Noel blev så glad att han ramlade ihop på golvet och fnittrade när han fick veta. Själv ser jag mest fram emot att vara två, att få komma iväg och besöka två av mina favoritplatser i Sverige och slippa städa och laga mat (förhoppningsvis). Igår fick jag världens ångest och tänkte att sommaren börjar ta slut men det är ju faktiskt nu den börjar för oss. 
#1 - - ISA:

nej för tusan, än är mycket kvar av sommaren :) hoppas ni får underbar ledighet!

Svar: Tack detsamma!
thepioneer.blogg.se

#2 - - Lina :

Härligt med semester för hela familjen! Mysigt att åka iväg till Gotland! Här hemma spenderar vi semesterns sista 3 veckor mes att vänta in lillebror! 😅 Försök ladda batterierna nu när ni är två hemma, kramar från hemmanet 😘❤️

Svar: Ja det ska bli jätteskönt. Ja nu börjar det verkligen närma sig för er, så spännande :)
thepioneer.blogg.se

#3 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

härligt

#4 - - Linda:

Åh, så härligt det låter! :) Hoppas ni får härligt väder i alla tre veckorna! :)

Till top