C-uppsats och fotografier

Everyday / Permalink / 1
Jag tror inte ni förstår hur glad och lycklig jag är just nu. Idag gick vi upp med vår uppsats och det gick riktigt bra och vi fick så bra feedback av seminarieledaren. Nu är den godkänd och jag kan lägga den åt sidan och börja gå igenom bilderna som jag tog på Malin och Jolie i helgen. 
Här får ni ett litet smakprov så länge. 
 

Emma, Jesper och Albin: en familjefotografering

Fotografier / Permalink / 7
Äntligen kan jag visa er fotografierna på den här fina familjen som jag fotograferade förra helgen i Grevebäcksparken här i Sundsvall. Emma och jag hade pratat ett tag om att jag skulle fotografera dom och jag är så glad att det äntligen blev av. Hela fotograferingen var väldigt lättsam och äkta. Som om jag var med dom på en söndagspromenad i parken ungefär. Precis som jag vill ha det. Hunden Sandy fick också vara med på ett par kort även om hon hellre ville springa runt i parken och leka.

 
 

Familjen Jonasson

Fotografier / Permalink / 11
I söndags förmiddag fotograferade jag den här fina, fina familjen i Fagerdalsparken här i Sundsvall. Solen sken och luften var frisk, en perfekt kombination. Sist jag fotograferade den här familjen var för 2,5 år sedan då de gifte sig. Det har hänt en del sedan dess. Dels med min egen utveckling men också med den lilla bebisen som nu har vuxit upp till en ljuvlig liten treåring. Katten Tova ville också vara med på ett par kort och självklart fick hon det. 
 
Till top