Ett gott nytt år önskar vi er alla

Everyday / Permalink / 0Liten Noel nyårsafton 2010.

♥ ♥ ♥

Nästa år kommer jag tillbaka med fler blogginlägg och fler bilder (har redan massor på lager). Känner att lusten och inspirationen är på väg tillbaka. En liten årssummering ska jag väl försöka mig på också. Imorgon.
Men först ska jag fira nyår med nära och kära. Gott nytt år alla bloggläsare.

A little piece of Christmas

Everyday / Permalink / 0
Vi fick snö på backen även denna jul. Här på höjden där vi bor hade vi tom snö på träden. Kvällen före doppardan stressade jag halvt ihjäl mig för att bli färdig med julbord, julgodis och skicka in b-uppsatsen som officiellt hade varit klar länge. Varför varför varför lär man sig aldrig? Dessutom fick vi bud om misstänkt magsjuka och min klippning ställdes in dagen före julafton. Vet inte vilken av nyheterna som kändes jobbigast, jag hade i alla fall panik ett bra tag. Tur att snälla syster kom och fixade en fin frisyr på mig.
I år var första året som julaftonskvällen och den officiella paketöppningen inte skedde i sällskap med min familj men det kändes helt okej det med. Vi hade en mysig tjuvstart tidigare på dagen och jag var i gott sällskap resten av kvällen. Trots stress och stress så är jag nöjd över "mitt julbord" och tycker det blev riktigt lyckat. Noel mumsade ägg och gästerna uppskattade min potatis och mitt hembakta bröd. Köttbullarna med julmust i verkade också gå ner. Tacka Pernilla Wahlgren för det!

Julklapparna blev också riktigt lyckade i år. Sedan ett par år tillbaka har jag alltid tyckt att det har varit roligast att fundera ut och köpa julklappar till folk. Ibland blir det sådär, pga tidsbrist eller pengabrist men i år hade jag varit ute i tid och hittat riktigt bra grejer. Här skulle jag vilja rekommendera Campadre men det tänker jag INTE göra. Orsaken kommer i ett separat inlägg. Dessutom gav jag bort ett antal tomma paket i år, dvs jag skänkte en större summa (med mina mått) till välgörenhet å mina nära och käras vägnar. Det var nog den julklapp som var roligast att ge bort förutom de inramade korten på barnen som ingen visste om och som blev RIKTIGT BRA!

Sedan fick vi massa bra julklappar med. Presentkort på IKEA och Cervera som vi önskat. En bit på väg till ett nyare och fräschare hem. Prylar från Body shop (alltid uppskattat), biobiljetter i massor (underbart!). Presentkort på H&M och Gina Tricot (så jag kan unna mig själv något också). Böcker, skönhetsprodukter, en tidningsprenumeration.. för att nämna några saker. Barnen fick också så många bra presenter i år. Det kändes verkligen som om folk hade tagit vår "önskelista" på allvar. Visst det blev MYCKET leksaker men det var bra leksaker. Mycket Duplo och massa pussel och spel. En hel del filmer och även massa fina kläder. Dessutom fick vi presentkort på drakborgen och himlabadet. Så himla bra. Barnen fick också en portabel dvd-spelare till Noels stora lycka som öppnade paketet och utbrasst "datoooor" och log stort. Lilla skruttunge. Jag tror inte han blir besviken då han ser att han kan kolla på "Giggi Gigg" även på den där.

Så allt som allt en bra men STRESSIG jul (vilken högtid är inte det nu för tiden?)Till top