"Just because it burns doesn´t mean you´re gonna die"

Everyday / Permalink / 1
Jag är inget Pink fan men Try har verkligen fastnat på min hjärna ↑
 
 
Det blir lite glest med uppdateringar för tillfället men när livet springer fram i 180 är det svårt att hinna med annat. Jag försöker hålla mig fast och hänga med så gott det går men just nu är det väldigt intensivt. Det har jag en sprängande huvudvärk som vittne på. Kvällarna vigs till att stänga ner och starta om för att orka med nästa dag. Tur att jag är lyckligt lottad och får skratta på dagarna annars skulle jag nog bli galen. För trots att det känns tungt och omöjligt ibland så känner jag ändå att hoppet finns där, som om inget skulle kunna få mig att falla sådär hårt igen. Visst jag kan ta en smäll, känna smärtan och sedan resa mig upp med ett leende på läpparna. Nästan så att jag förvånar mig själv. Det är den där insikten om att jag alltid kommer resa mig upp igen. Jag hade inte trott det men jag känner mig... stark. Som om jag kanske skulle klara av vad som helst.
 
Den känslan tar jag med mig till sängen ikväll.
Godnatt.

Pretty little liars

/ Permalink / 5
 
Att jag är en serienörd kommer kanske inte som en överraskning för er som följt mig ett tag. Jag tittar i princip aldrig på teve men jag älskar att sträckkolla på serier på datorn eller dvdn. Det senaste tillskottet heter Pretty little liars och är något av en blandning mellan Desperate houseviwes och Gossip girl. Riktigt spännande och beroendeframkallande.
 
Teveserien är baserad på en bokserie av Sara Shepard och handlar om ett gäng highschool tjejer som glider ifrån varandra då deras ledare Alison försvinner spårlöst. Ett år senare får de kryptiska sms från signaturen "A" som hotar att avslöja alla deras hemligheter och de 4 tjejerna återförenas. De tror att det är Alison som skickar smsen men då polisen hittar hennes döda kropp inser de att det är någon annan som vet om deras hemligheter. Och vem var det egentligen som dödade deras vän?
 
Gillar du spänning, mordgåtor och highschool drama så kommer du gilla pretty little liars.
Första säsongen går att se gratis på netflix.se.

Prins och prinsessa?

/ Permalink / 6
Kallar ni era barn för prins/prinsessa?
 
Jag brukade kalla Liam för lilla L eller lillprinsen redan då han låg i magen och sedan har det liksom stannat kvar. Då han blev större började jag kalla honom för prins Bertil istället och det gör jag än idag. Idag är jag inte vidare förtjust i det här prinstemat och skulle jag få ett till barn idag skulle jag nog aldrig kalla det prinsen eller prinsessan. Inte heller Noel kallades någonsin för prinsen utan där fastnade jag för lillebror som han faktiskt fick heta i 3 veckor efter han var född också ;) Mina associationer till prinsar och prinsessor gör att namnet känns fel på något sätt men på Liam känns det bara naturligt och rätt eftersom det alltid har varit hans smeknamn och i det sammanhanget förknippar jag enbart namnet med honom.
 
Lillprins, Prins Bertil, Lien Pien, Ernst, Pie, prittan.. kärt barn har många smeknamn.
 
 
Noel har kallats för lillebror, lillbubbi, lillknubb (med största kärlek - han vägde faktiskt 4,9 kg då han föddes), Noe poe, Nois och destroyern. 
Till top