Fysiskt utmattad

Everyday / Permalink / 0
 
Igår målade jag om i vardagsrummet. Eller jag målade en stor vägg för att vara exakt. En syssla som jag finner förvånansvärt lugnande och avkopplande. Att bara sätta hjärnan på paus och gå helt in i uppgiften. Efteråt var jag fysiskt utmattad men det där lugnet dröjde sig kvar. Sedan satt jag där mitt i möbelkaos och drack en kopp grönt te och bläddrade i nya Plaza interiör. Den här utgåvan föll mig verkligen i smaken och kommer få ligga kvar framme här hemma.

Intense le havre

Everyday / Permalink / 0
Känns det inte som evigheter sedan ljuset visade sig? Att leva i det här ständiga mörkret gör inga underverk för mitt mående, snarare tvärtom. Hösten som brukar vara min favoritårstid. Jag som skulle vilja ta fina bilder på Valle som bara växer och växer. Men att fotografera en rörlig liten valp i dessa usla ljusförhållanden är i princip omöjligt så kanske jag måste göra något som jag inte gjort på två år, nämligen ta med mig kameran ut igen. 
 
Vad jag egentligen ville visa er är det nya sovrummet. De mörkblå väggarna har bytts ut mot en underbar gröngrå färg från Nordsjö som heter Intense le havre.
 

Ett litet hej

Everyday / Permalink / 0
 
Det blir allt svårare att få till den där tiden för att blogga. När barnen sover och är på skolan passar jag också på att vila och annars agerar min dator numera Minecraftdator till äldsta sonen. Han har länge tittat på youtubeklipp och spelat på playstation men nu är han en fullfjädrad gamer och spelar online på datorn samtidigt som han talar med sina vänner i hörlurar. Tänk att han är halvvägs till myndig. 
 
Jag ville egentligen bara titta in och lämna ett litet levnadstecken och visa mina nya, fina tekoppar från Ernst. Jag är ju verkligen inte ett fan av Ernst som något slags fenomen men måste erkänna att jag verkligen gillar vissa av hans inredningsprylar. Dessa muggar har helt fantastisk struktur och ett lite kalkat utseende som jag bara älskar. De här muggarna ska faktiskt få åka upp på finhyllan i köket.
Till top