Vi har fått kattungar

Everyday / Permalink / 2
I fredags morse fick vi kattungar. Eller vår katt Lo fick kattungar rättare sagt. Tre stycken blev det, två röda och en svart, men tyvärr förlorade hon den svarta. Den här lilla filuren som ni ser här nedan somnade in tidigt imorse så nu har vi bara en kattunge kvar, den förstfödda och minsta i kullen. Jag är så tacksam för att jag hann föreviga den här lilla vilden igår när han levde och mådde bra (vad vi kunde se) men herregud vad jobbigt det är att förlora dem. 
 
Lo har varit jätteduktig och klarade förlossningen galant med lite hjälp från en stolt matte (jag). Hon har tagit sig an dem fint och diat och sett till så de fått göra ifrån sig när de behöver så det finns inget enkelt svar till varför två kattungar inte överlevde. Det känns jobbigt att man bara ska nöja sig med att ibland överlever inte kattungarna, de kan ha varit sjuka eller för tidigt födda. Men nu kämpar vi vidare och hoppas att den sista kattungen ska växa och må bra.
 
#1 - - Erika- familjeliv, träning och inredning:

Men åå så mysigt! Hemskt att två dog dock. Vi tror att vår lilla kisse med är med ungar och jag hoppas det för det vore mysigt om hon fick en kull innan vi steriliserar henne.

#2 - - Viktoria:

Men så söt!
Visst är det svårt att förlora en levande varelse oavsett hur kort eller lång tid man har känt dem... Hoppas den överlevande kämpen har det bra.

Till top